ANKETA: Žene žele više seksa?

Postavljeno Od SrbijaOnLine. U Kategoriji Magazin, Ljubav I Sex

ANKETA: Žene žele više seksa

Objavljeno March 20, 2013 with Nema Komentara

Ako mislite da muškarci žele seks više nego žene, varate se. Reč je o predrasudi koju su oborila naučna istraživanja. Kako je u vašem “krevetu”?

ANKETA: Žene žele više seksa

ANKETA: Žene žele više seksa

Tradicionalno verovanje da muškarci žele seks češće nego što to žele žene, više “ne pije vodu”. Žene žele seks podjednako često koliko i muškarci, nekada i češće!

Istraživanje koje je obuhvatilo 1.000 parova iz Engleske, Nemačke, Španije, Japana i Brazila, koji su u vezi od jedne do 51 godine, pokazalo je da su najsrećniji oni muškarci koji se često ljube maze i sa svojim partnerkama, dok su najsrećnije one žene koje često imaju seksualne odnose, a ne trenutke nežnosti sa svojim partnerima.

Muškarci koji retko razmenjuju zagrljaje i poljupce sa partnerkama, bilo da su im žene, bilo devojke, su se izjasnili kao manje zadovoljni svojim životom, dok ženama na zadovoljstvo ne utiču znaci pažnje i mazuckanje, već kvalitet i učestalost seksualnih odnosa.

Interesantno je i to da stariji muškarci žele više nežnosti, dok starijim ženama nedostaje seks.

Takođe, utvrđeno je i da muškarci sada češće od žena odbijaju seks, a razlozi koje navode su stresan dan na poslu, umor, glavobolja, pun stomak, previše alkohola.

Po svemu sudeći, uloge parova u njihovom seksualnom životu su se izmenile. Kako stvari stoje u vašoj vezi/braku?


Izvor: MONDO

Kljucne Reci: , , , , , , , , ,

Podelite

O SrbijaOnLine

Pogledajte Arhivirane Clanke od SrbijaOnLine

Nema Komentara

Trenutno nema komentara na ANKETA: Žene žele više seksa?. Zelite li da dodate Vas komentar?

Ostavite Komentar