Beer Fest – A da me vidi tatko …

Postavljeno Od SrbijaOnLine. U Kategoriji Televizija, Video, Festivali, Festivali

Objavljeno August 22, 2011 with Nema Komentara

Proverili smo kakva je atmosfera na Beogradskom festivalu piva pred fajront.

Ovogodišnji, deveti po redu Belgrade beer fest prvenstveno će ostati upamćen po vitlanju nožem. Nemili događaji u petak uveče bacili su senku na ceo festival piva i malo ko će pričati o tome kako se dobro proveo na svirci Goblina, na primer, smuvao devojku (momka), koliko novih brojeva telefona ili Facebook prijatelja je dobio, probao neku novu vrstu piva, u prolazu video plivača Milorada Čavića ili neku drugu javnu ličnost…

Bez obzira što je za vikend bilo znatno manje posetilaca i mnogo više obezbeđenja nego inače, oni koji su došli lepo su se proveli. Neki su se na bini takmičili u brzom ispijanju piva, dok su drugi to činili pored jednog od desetak štandova različitih proizvođača ječmenog soka.

Beer Fest pred zoru izgleda ovako:

U Francuskoj je merilo dobre zabave u klubu koliko pikavaca ostane na podu. Ako je suditi po broju plastičnih čaša i limenki koji su pred zoru ostali na Ušću, onda je provod bio odličan. Kada su se pred zoru posetioci festivala uputili, uglavnom peške, kući na to isto mesto su odmah došli čistači. I sami smo bili svedoci da je već posle osam časova ujutru sve izgledalo srećeno kao da tu nije bilo nekoliko desetina hiljada pivopija.

Izvor MONDO

Kljucne Reci: , , , , , , , , , , ,

Podelite

O SrbijaOnLine

Pogledajte Arhivirane Clanke od SrbijaOnLine

Nema Komentara

Trenutno nema komentara na Beer Fest – A da me vidi tatko …. Zelite li da dodate Vas komentar?

Ostavite Komentar