Džej Leno: Srbina uvek prepoznam

Postavljeno Od SrbijaOnLine. U Kategoriji Televizija, Emisije

Objavljeno January 15, 2012 with Nema Komentara

Čuveni američki TV voditelj, priča za “Novosti” o našoj zemlji, Novaku, karijeri: Jak utisak na mene ostavila je Novakova neverovatna harizma. On je magnet za osmehe.

Jay Leno - Uvek prepozna Srbina

Jay Leno - Uvek prepozna Srbina

SRBIJA ima bogatu istoriju, na kojoj bi mnoge nacije mogle da joj pozavide. Znam da su teška ekonomska situacija i ratovi u poslednjih 20 godina gotovo slomili vašu zemlju i narod, ali po specifičnom duhu i elanu prepoznajem vas bilo gde u svetu.

Ovo u razgovoru za “Novosti” kaže čuveni američki voditelj i stend-ap komičar Džej Leno. Domaćin “Večernjeg šoua” emisije Ni-Bi-Es, koji se više od 25 godina “vrti” širom planete, i koji je premašio sve rekorde gledanosti, pre tri meseca je po drugi put ugostio Novaka Đokovića.

Leno za “Novosti” priča kakav je na njega utisak ostavio Novak, priseća se kako su njih dvojica zajedno sa Kejti Holms za pojas zadenuli i kolce opleli, i priznaje da je o Srbiji naučio najviše zahvaljujući našem teniseru.

Takav se čovek retko rađa i retko upoznaje, a znate koga sam sve u svojoj emisiji imao prilike da ugostim! – kaže Leno. – Svakako da je on bio moj “priključak” sa Srbijom i zahvaljujući njemu imao sam priliku da bolje upoznam duh srpskog naroda. Jak utisak na mene ostavile su njegova neverovatna harizma i duhovitost koja nikog ne može ostaviti ravnodušnim. On je, jednostavno, magnet za osmehe.

Tokom godina Džej je ugostio gotovo sve osobe koje nešto znače u šou-biznisu, i priznaje da ima zvezda kojima je on pomogao na trnovitom putu do uspeha, ali da mu se to kasnije obilo o glavu.

Bilo je osoba za koje niko nikada nije čuo i za koje smo morali baš da se potrudimo da ubedimo ljude na televiziji da oni treba da gostuju i da treba da ih dovedemo u program. Nekoliko godina kasnije, kada su zaista postali veliki u profesiji za koju su se odlučili, dešavalo se da ne žele da se jave na telefon, a kamoli da ponovo gostuju u emisiji. Ali, šta da se radi, tako funkcioniše šou-biznis.

Surov je to posao, tvrdi. Svako je zamenjiv, a on je imao priliku da upozna zvezde koje su se preko noći ugasile i danas se njihovih imena više niko ne seća. Zna i za one koji su posle srušenih snova dizali ruku na sebe.

Imam prijatelje kojima su emisije skinute sa programa i koji su to vrlo teško podneli – priča Leno. – Meni to ne može da se desi, jer, na prvom mestu, ja sam komičar, i kroz takve naočare gledam svet. Kažem mladim komičarima da se nikad ne zaljubljuju u “kurve”. A televizija je baš to.

Iako je već više od dve decenije u samom vrhu posla kojim se bavi, Leno se nije umorio i ne razmišlja o povlačenju. U voditeljsku penziju će onog trenutka kada ujutru bude ustao i kroz glavu mu prođe: “O, ne, opet moram na posao.”

Neće mi to teško pasti. Nisam se promenio kada sam postao poznati komičar. I dalje imam iste prijatelje kao i u srednjoj školi, još uvek sam u braku sa istom ženom, i dalje vozim isti automobil. Zato ne mislim da će mi se svet srušiti kada više ne budem deo televizije.

Popularni komičar nikada nije bio u Srbiji, ali veruje da to, ukoliko bude imao priliku da dođe u ove krajeve, neće propustiti.

Imao sam priliku da čujem dosta lepih stvari o Srbiji, ali dve stvari na koje mi svi uvek sugerišu su – dobra rakija i lepe devojke. Rakiju bih voleo da probam, a devojke da vidim. Ja sam ipak oženjen čovek.

Izvor NOVOSTI

Ključne reči: Novak Djokovic, Novak Djokovic igra kolo kod Dzeja Lenoa, Džej Leno, Jay Leno, Novak Đoković kod Džeja Lenoa, Džej Leno igra kolo, Jay Leno dancing round with Djokovic, Dzej Leno igra kolo sa Djokovicem, Jay Leno Talk show, The Tonight Show With Jay Leno

Kljucne Reci: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Podelite

O SrbijaOnLine

Pogledajte Arhivirane Clanke od SrbijaOnLine

Nema Komentara

Trenutno nema komentara na Džej Leno: Srbina uvek prepoznam. Zelite li da dodate Vas komentar?

Ostavite Komentar