Ko zaista obmanjuje narod ?

Postavljeno Od SrbijaOnLine. U Kategoriji Vesti, Video, Predstavljanje, Srbija

IZBORI 2012 - Predizborni spot

Objavljeno May 02, 2012 with Nema Komentara

Poslednjih dana diglo se mnogo prašine oko spota koji je Srpska Napredna Stranka napravila u okviru predizborne kampanje, na kome su naprednjaci pokazali deo intervjua koji je Boris Tadić kao Predsednik Srbije, dao Hrvatskoj nacionalnoj televiziji. Naime, naprednjaci tvrde da je aktuelna vlast cenzurisala taj spot, i krenuli da isti plasiraju putem interneta preko društvenih mreža. Smatrajući da su time oštećeni, pozvali  su pojedine organe EU da stanu u zaštitu regularnosti predizborne kampanje u Srbiji na svega nekoliko dana pred izbore.

Naprednjaci očigledno smatraju da su pogodili u “centar” i uspeli da iskoriste Tadićevo predsednikovanje, njegove izjave i stavove protiv njega u kampanji 2012, prikazujući izjavu Borisa Tadića kako se “ne ponosi što je Predsednik Srbije”. Evo spota koji su naprednjaci napravili:

Međutim, Demokratska stranka, njihov kandidat za izbore Boris Tadić i koalicija okupljena oko demokrata, smatraju da su naprednjaci grubom montažom pokušali da obmanu narod, prikazivanjem Borsa Tadića u negativnom svetlu, izvlačenjem iz konteksta njegovih reči. Tako su na svom sajtu pokazali svoju verziju spota:

To je još više razljutilo naprednjake, pa su uradili novi spot u kome su prikazali verziju DS, Izjavu Tadića u celini, i na kraju svoju verziju spota.

Ko je imao nameru da pokuša da obmane narod u svemu ovome procenite sami.

SrbijaOnLine

Kljucne Reci: , , , , , , , , , ,

Podelite

O SrbijaOnLine

Pogledajte Arhivirane Clanke od SrbijaOnLine

Nema Komentara

Trenutno nema komentara na Ko zaista obmanjuje narod ?. Zelite li da dodate Vas komentar?

Ostavite Komentar