Pomozimo Strahinji da sačuva vid

Postavljeno Od SrbijaOnLine. U Kategoriji Vesti, Medicina, Srbija

Strahinja Djordjevic

Objavljeno October 29, 2014 with Nema Komentara

Vranje – Udruženje “Za naše Vranje” u Sportskoj hali 01. novembra od 12 časova organizuje humanitarno takmičenje u šutiranju trojki, čiji je cilj prikupljanje novčane pomoći potrebne za nastavak lečenja i borbe za očuvanje vida našeg mladog sugrađanina Strahinje Đorđevića.

Strahinja Djordjevic

Pomozimo Strahinji Djordjević da sačuva vid

Naziv ovog humanitarnog takmicenja je “Naša trojka pomoći” i prestavlja već tradicionalnu humanitarnu akciju koju ovo Udruženje organizuje krajem svake godine.
Iz Udruženja pozivaju sve ljude dobre volje da uzmu učešće u ovoj humanitarnoj akciji i prijave se u kancelariji Udruzenja “Za naše Vranje” u bloku Pošta-banka treći sprat od 28. do 31. oktobra, u vremenu od 12 do 17 časova.
Kotizacija po učesniku iznosi simboličnih 200 dinara, a prijavljivanje će biti moguće i u Sportskoj hali neposredno pre početka takmičenja.
Takođe, novcana pomoć se može uplatiti i direkno na žiro račun porodice Đorđević 205-9001003675814-94 kod Komercijalne banke.
Udruženje se ovom prilikom zahvaljuje Sportskoj hali koja im je kao i ranije izašla u susret u realizaciji ovakvih akcija.

Naravno, ribolovci – kao i uvek kada je to potrebno, uvek nesebično priskaču u pomoć, pa je tako i ovog puta.

Naime, u FB grupi specijalno napravljenoj u te svrhe (za pomoć ugroženima), Ribolov Novine Humanitarna Aukcija, pokrenuta je aukcijska prodaja ribolovačkog pribora, opreme i materijala, a sredstva prikupljena na ovaj način, biće usmerena porodici Đorđević.

Ukoliko niste ribolovac ili košarkaš, i bacanje trojki Vam ne ide od ruke, a želite da pomognete, to možete uraditi uplatom novčanih sredstava na gore naveden žiro račun.
POMOZIMO STRAHINJI DA SAČUVA VID !

Nikola Jovanović

Kljucne Reci:

Podelite

O SrbijaOnLine

Pogledajte Arhivirane Clanke od SrbijaOnLine

Nema Komentara

Trenutno nema komentara na Pomozimo Strahinji da sačuva vid. Zelite li da dodate Vas komentar?

Ostavite Komentar