Sećate se malog Nece?

Postavljeno Od SrbijaOnLine. U Kategoriji Televizija, Intervjui, Predstavljanje

Objavljeno May 03, 2012 with 11 Komentara

Reporeteri MONDA posetili su Janka Milivojevića da vide kako izgleda i čime se bavi 15 godina po okončanju snimanja popularne tv serije “Srećni ljudi”.

Janko Milivojevic - Neca Golubovic iz serije Srecni Ljudi

Janko Milivojević – Neca Golubović iz serije “Srećni Ljudi”

Serija “Srećni ljudi”, koja je u produkciji RTS snimana od 1993. do 1996. godine, je čak i tokom emitovanja u leto 2008. pored malih ekrana okupljala prosečno tokom večeri 1,7 miliona gledalaca, dok je ukupan auditorijum serijala veći od 6,4 miliona gledalaca. Serija je imala veoma visok udeo u gledanosti – 37,5 odsto.

I oni koji sredinom devedesetih nisu gledali premijeru serije koja prati dogodovštine porodice Golubović u vreme sankcija, sigurno su “zakačili” makar u jednoj od repriza “Srećne ljude”. Mnoge generacije odrasle su uz nju, a u međuvremenu je odrastao i Nebojša Neca Golubović, odnosno plavokosi dečačić koji ga je glumio – Janko Milivojević.

Uprkos brojnim reprizama serije, Janko do sada nije želeo da priča o Neci, ali je  pristao da evocira uspomene na snimanje “Srećnih ljudi”, da objasni zašto je u jednom momentu želeo da napusti snimanje i zašto je izbačen iz osnovne škole, ali i ispriča čime se sada bavi i zašto ne bi ponovo glumio.

Pogledajte video intervju.

Ukoliko još niste lajkovali SrbijaOnLine stranicu na Facebooku potražite nas OVDE.
Ukoliko ne pratite SrbijaOnLine na Twitteru potražite nas @SrbijaOnLine.

Za ulogu Nece, Janko Milivojević je izabran među 30 dece i tada mu je bilo svega šest godina, zbog čega je u početku zajedno sa mamom učio tekstove. Priznaje da je ubrzo prestalo da mu bude zabavno na setu, s obzirom da je bio okružen ljudima koji su dosta stariji od njega, a za to vreme su se njegovi drugari igrali.

“Sada ne bih ponovo prihvatio neku ulogu, jednostavno nije glumački poziv za mene, ali to je bilo jedno divno iskustvo. Mada je devedesetih inflacija uglavnom “pojela” moj honorar, moram da priznam da sam tokom kasnijih repriza na osnovu ugovora dobijao sasvim solidan novac. Tako da mi je zapravo vrlo drago svaki put kada se serija reprizira, bez obzira što je ne pratim pomno, jer znam kako sam izgledao”, kroz smeh nam priča Janko i dodaje da mu je drago što je sarađivao sa svim tim velikim glumačkim imenima, ali ističe da mu je od glumaca najdraže što je sasvim privatno u Njujorku upoznao Žarka Lauševića.

Kaže da je zbog snimanja “Srećnih ljudi” odsustvovao dosta odsustvovao iz škole tokom prva tri razreda, ali je bez obzira na to, kao tv zvezda bio omiljen među đacima i nastavnim osoboljem. Kasnije mu se to obilo o glavu, prema sopstvenom priznanju. Zbog neprimerenog vladanja bio je prinuđen da promeni školu.

“Možda je to sve rezultat nekog bunta na to što me svi doživljavaju kao Necu, onakvog kakav je predstavljen u seriji. A ja to nisam. Doživeo sam da budem premešten iz škole, ali se sve to sredilo. Evo vidite me sada – normalan sam, sve je pod kontrolom”, objašnjava Milivojević.

Janko je sada momak na pragu 26, čiji je dan veoma ispunjen. Uključen je u porodični biznis, pomaže roditeljima u galeriji na Banovom brdu, a takođe i prevozi umetnička dela širom Evrope. Do skoro je imao kiosk sa girosom, ali se preusmerio samo na proizvodnju mesa za giros.

Izvor MONDO

Klučne reči: Neca Golubovic Srecni Ljudi, Neca iz srecnih ljudi, Neca Golubovic danas, Janko Milivojevic Srecni Ljudi, kako dans izgleda Neca iz Srecnih ljudi, Janko Milivojevic intervju, intervju sa Necom iz Srecnih Ljudi, serija Srecni Ljudi

Kljucne Reci: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Podelite

O SrbijaOnLine

Pogledajte Arhivirane Clanke od SrbijaOnLine

11 Komentara

Trenutno ima 11 Komentara na Sećate se malog Nece?. Zelite li da dodate svoj ??

 1. Mojoj sestri je prisao u stefan braunu i predstavio se kao Neca iz Srecnih ljudi. Znaci laze, koristi to da bi muvao ribe. A moja sestra je bas lepa.

  • Jel tvojoj sestri tesko palo?

  • Je li bilo nešto?

  • Pa je l’ mu dala?

  • tarzanija.com/masne-lazi-za-muvanje-nepoznatih-devojaka/
   Hhahahaha, vidi pod 28. 🙂

 2. garant se svima predstavlja kao mali Neca…

 3. Meni se on bas svidja, volela bih da se bar malo smuvam sa njim mada sam jedno 5 godina starija od njega ali nema veze imala sam i mladjeg decka 91. godiste… znaci stefan braun…

  • Daj broj!

 4. Neco sine, duso babina jesi gladan?

 5. Ristana, pusti dete na miru i skuvaj mi kafu, a ti Neco nahrani Simu…

 6. Secam se malog Nece ali se mnogo bolje secam “malog” Pabla iako se malo pojavljivao, bio mi je poseban, cim se pojavi nista i nikog drugog nit vidim niti cujem. Zao mi je sto je i posle toga retko bio na ekranu.

Ostavite Komentar