[VIDEO] Silovanje uživo u Velikom Bratu [18+]

Postavljeno Od SrbijaOnLine. U Kategoriji Rijaliti, Televizija

Veliki Brat - Silovanje pred kamerama

Objavljeno January 19, 2012 with Nema Komentara

SILOVANJE U VELIKOM BRATU ?!? Učesnica rijalitija u Brazilu silovana je pred kamerama, policija istražuje slučaj.

Studentkinja Monik Amin (23) napila se tokom žurke u kući Velikog Brata u Rio de Žaneiru, i otišla da spava. Dok je ležala obeznanjena, u njen krevet se uvukao maneken Danijel Ešanis (31) i seksualno je napastvovao.

Monik Amin - Tvrdi da je silovana u kuci Velikog Brata

Monik Amin – Tvrdi da je silovana u kuci Velikog Brata

Ceo incident odigrao se u živom prenosu žurke u kući, u ranim jutarnjim časovima po lokalnom vremenu.

Policija je ubrzo zakucala na vrata kuće VB, izvela Monik, ispitala je i odvela na lekarski pregled, kako bi se utvrdilo da li je silovana, pošto je zbog konzumiranog alkohola imala “crne rupe” u pamćenju.

Šou koji u Brazilu gledaju milioni ljudi počeo je pre samo nekoliko dana, ali sada vlasti zahtevaju da maneken Danijel bude izbačen i uhapšen, ili da se ceo rijaliti prekine.

Danijel Acanis - Preti mu sest do deset godina zatvora

Danijel Acanis – Preti mu sest do deset godina zatvora

Ukoliko policija bude dokazala da je Ešanis silovao obeznanjenu “cimerku” u rijalitiju, preti mu šest do deset godina zatvora.

Izvor MONDO /24sata.hr / SrbijaOnLine

Ukoliko još niste lajkovali SrbijaOnLine stranicu na Facebooku potražite nas OVDE.
Ukoliko ne pratite SrbijaOnLine na Twitteru potražite nas @SrbijaOnLine.

Ključne reči: SILOVANJE U VELIKOM BRATU, Silovanje uživo u Velikom Bratu, Silovanje u brazilskom Velikom Bratu, Veliki Brat, Veliki Brat Silovanje Brazil, Maneken Daniel Esanis silovao studentkinju Monik Amin, scena seksa u velikom bratu, brazilski veliki brat sex snimak, snimak silovanja u velikom bratu, brazilski veliki brat silovanje video, download vieo silovanje veliki brat, video i slike silovanja u velikom bratu,veliki brat silovanje brazil,snimak silovanja u brazilskom velikom bratu,veliki brat silovanje video, download video silovanje brazil veliki brat, sokantni video silovanja u brazilskom velikom bratu, BBB, BB kuca, veliki brat brazil 18+ video, silovanje veliki brat, veliki brat silovanje video, brazilski veliki brat silovanje, silovanje u velikom bratu, silovanje u brazilskom velikom batu, bvb silovanje, silovanje u velikom bratu video, silovanje u velikom bratu ekskluzivni video, silovanje u velikom bratu ceo video, silovanje u velikom bratu kompletan video, veliki brat silovanje kompletan video, veliki brat silovanje ceo video

Kljucne Reci: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Podelite

O SrbijaOnLine

Pogledajte Arhivirane Clanke od SrbijaOnLine

Nema Komentara

Trenutno nema komentara na [VIDEO] Silovanje uživo u Velikom Bratu [18+]. Zelite li da dodate Vas komentar?

Ostavite Komentar